blank

U Derventu sa početkom nove školske godine stiže potpuno nova, uzbudljiva i kreativna škola, koja radi po STEAM načinu učenja. Naše učiteljice, koje posjeduju TL certifikate, u toku jedne školske godine obaviće sa svojim đacima preko 150 eksperimenata iz raznih oblasti.

blank

Akcenat u našem radu su praktične vještine i susretanje naše dječice sa svijetom nauke, tehnologije, inžinjeringa, umjetnosti i matematike – poručuju iz Tinker Labs tima iz Dervente.

Korištenje raznih materijala, istraživanja mikroskopom, stvaranje fizickih i hemijiskih reakcija, kreiranje, istraživanje svijeta i prirodnih pojava, samo su djelic onoga sa čim će se susretati naši mališani, a sve to radeći svojim ručicama i čisto praktičnim i zabavnim radom.

Dječica koja mogu pohađati našu školu su uzrasta od 4-12 godina i podijeljena su po uzrastu, kako bismo što više prilagodili oblasti koje obrađujemo njihovom dobu.

Besplatni ogledni časovi u našim učionicama će se održavati od 29. avgusta do 02. septembra, gdje svi zainteresovani mogu dovesti svoje mališane, kako bi se upoznali sa nama i upoznali nas način rada.

blank

Molimo sve roditelje da unaprijed prijave svoje mališane kako bismo mogli organizovati grupice po uzrastu i prilagodili njihovom uzrastu naše besplatne ogledne časove.

blank

Prijave za naš ogledni čas možete izvsiti putem linka:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsU4E1eYbXSWTBvHlZznn2zIgJuz8DadQlwsc8L1y-WM4kug/viewform

ili

Viber/whatsapp 066-734-500

Gledajte svoje mališane kako u našim učionicama postaju pravi mali istraživači!

 

blank