blank
У Бијељини је 30. маја, у организацији КК „Унсу“, одржано традиционално интернационално IV Отворено Kарате Пвенство града Бијељине „ТРОФЕЈ БИЈЕЉИНЕ 2021“, на коме је учествовало око 500 такмичара из 52 клуба и 8 држава, Хрватске, Аустрије, Црне Горе, Словачке, Србије, Белгије, Словеније и Босне и Херцеговине.
 
Бродски КК „Полет“ на овом такмичењу наступио је са 13 такмичара који су у изузетно јакој и бројној конкуренцији освојили 6 медаља.
 
blank
Андреа Мрђа освојила је златну медаљу у борбама у конкуренцији дјевојчица од 8 и 9 година, сребрну медаљу освојиле су Нина Ружојчић и Теа Ружојчић и то у конкуренцији дјевојчица од 11 и 9 година. Бронзану медаљу освојиле су Тамара Петрушић у конкуренцији дјевојчица 11 година, Ирис Мрђа у борбама кадеткиња, те Јован Броћило у борбама дјечака 2010. годиште.
 
blank
 
„Наши млади каратисти и овај пут показали су шта знају и у изузетно јакој конкуренцији освојили шест медаља, што је свакако добар резултат који је још једном показао да КК „Полет“ већ дуги низ година окупља малишане око спорта, што им омогућава правилан физички развој, као и могућност да своје вјештине и знање покажу на спортским такмичењима у земљи и иностранству“, рекла је тренер у овом клубу Јована Игњатић.
 
Извор: Општина Брод 
 
 
blank