blank

На пријему код предсједника Социјалистичке партије Србије Ивице Дачића, који је одржан јуче у Београду,  присуствовао је носилац листе за Народну скупштину Републике Српске из  Изборне јединице 4 Славен Гојковић.

Предсједник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић дао је пуну подршку нашем кандидату Славену Гојковићу, свим кандидатим Социјалистичке партије и позвао све грађане Републике Српска да свој глас дају нашим кандидатима.

blank

„Желим потпуно отворено да подржим Социјалистичку партију на овим изборима, Петра Ђокића и све кандидате који су у име наше партије кандидати на изборима у Босни и Херцеговини и Републици Српској“, рекао је Дачић.

За мене је најважнија ствар опстанак Републике Српске и српског народа у БиХ. Подсетио бих да је предсједник Слободан Милошевић био кључни фактор у потписивању Дејтонског споразума којим је омогућено постојање Републике Српске“, и нагласио да је апсолутно против сваке промјене тог споразума који би ишао на штету било којег од три конститутивна народа или једног од два ентитета.

blank

“Позивам све који поштују рад СПС, затим оно што је радио Слободан Милошевић за српски народ и све који поштују оно што ја данас радим на челу СПС треба да гласају за Социјалистичку партију Републике Српске“, истакао је Дачић.

„Србија ће увек подржавати Републику Српску“, закључио је Дачић.

ПН

blank