blank

Градоначелник Милорад Симић  данас је разговарао са новим   руководством  Полицијске станице у Дервенти, командиром  станице Балатуновић Миломиром,замјеником командира  Павловић Славишом и помоћником командира Ђекић Александром.

Примопредаја  дужности у Полицијској станици у Дервенти обављена је 16.јуна, у присуству Комисије Полицијске управе Добој, садашњег командира Балатуновића и претходног командира станице Грабовац Бранка ,који је новим рјешењем именован за замјеника командира за криминалитет у Полицијској станици Дервента.

Данашња посјета и први сусрет са градоначелником Симићем  била је прилика да разговара о стању безбједности на подручју Дервенте.Оцијењено је да је стање задовољавајуће по свим сегментима безбједности. Такође, новоименовани командир Балатуновић је градоначелника упознао са проблемима са којима се сусрећу на терену међу којима је свакако  највећи онај који се односи на непрописно паркирање возила у граду, што је у великој мјери  и уређено.

blank

Проблем је и прековремени рад угоститељских објеката али и масовније окупљање омладине на паркинг  простору код спортске дворане и код објеката на Бабином брду.

Разговарано је и  о формирању  Форума за безбједност града Дервента  као и о могућностима и изналажењу најбољих рјешења за инсталирање видео надзора,што би побољшало сваки сегмент  безбједности свих грађана.

Градоначелник Симић је истакао да је сарадња руководства града и Полицијске станице у протеклом периоду била добра.

Изразио је наду да ће бити настављена и у наредном периоду али и унапријеђена  с обзиром на запошљавање младих  кадрова у Полицијској станици .

Делегација Полицијске станице је разговарала и са предсједником Скупштине града Мирком Земуновићем.

Извор: Град Дервента

 

blank