blank

Руководство Градског одбора Социјалистичке партије Дервента приредило је вечерас новогодишњи пријем за представнике медијских кућа и дописнике који извјештавају из овог града.

Предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Дервента Славен Гојковић каже да је ријеч о традиционалном новогодишњем пријем за медије, којим желе да се захвале на коректној сарадњи, објективном и благовременом информисању јавности о активностима партије, али и становништва о догађајима из локалне заједнице.

blank

“Осим пријема за представнике медија одржали смо и састанак Градског одбора као завршни чин у овој години, гдје смо поменули све оно што смо учинили и чиме смо се сусрели у политичком животу. Било је разговара о плановима који се постављају пред Градски одбор, посебно јер је пред нама изборна година”, у изјави новинарима рекао је Гојковић.

Према његовим ријечима већ почетком године почињу активности на припремама за обиљежевање годишњице формирања партије у Дервенти, која се обиљежава 29. јануара.

blank

“Наш обичај је да достојанствено обиљежимо дан оснивања партије и захвалимо се многима на подршци. Веома амбициозно улазимо у изборну годину, планова је много, оптимизам и подршка на терену је све већа”, рекао је Гојковић.

blank

blank

Гојковић, који је и одборник у Скупштини града Дервента,  свим медијима и грађанима Републике Српске честитао је новодогишње и божићне празнике. 

Пријему су присуствовали и одборници Социјалистиче партије Бојан Радановић и Бојан Земуновић, те секретар ГО Дервента Славен Пашалић. 

ПН

blank