blank

Коло Српских сестара „Покров Пресвете Богородице“ при храму у Броду, у поводу предстојећег празника Материце и најрадоснијег-Божића, своје активности ће усмјерити на помоћ локалном удружењу дјеце и омладина са посебним потребама „Корак наде“.

Ранијих година, чланице Кола су у поводу празника Материце посјећивале удружење и њихове чланове доносећи колаче и пригодне поклоне. Међутим, ове године, због вируса корона и бриге за здравље свих чланова, неће бити посјете, али наша помоћ неће изостати.

blank

Наше активности су усмјерене на продају уникатних празничних честитки, које су израдили чланови овог удружења и на продају божићне пшенице коју ће посијати и украсити чланице.

Позивамо све сестре, мајке, баке, да учествују, а то могу урадити:

– куповином уникатних честитки, код чланица Кола, Слободанке Јокић, Сњежане Шарић и Мике Гашић, као и у удружењу „Корак наде“уторком и четвртком од 9 до 12 часова. Једна честитка = 1,00 КМ,

– учешћем у припреми (сијању украшавању) или куповином Божићне пшенице коју ће чланице Кола продавати уочи Божићних празника.

blank

Сви који желе учествовати могу се јавити у групу како би се што боље организовале, тј.договориле ( материјал за пшеницу, ко шта може, да би прибавиле украсе, организовале заједничко украшавање, продају и др.).

 

 

 

blank