blank

Поводом обиљежавања  Дана Републике Српске,  4. јануара 2023. године, у згради општине Модрича  организован  je  пријем за представнике борачких oрганизација.

Пријему су присуствовали: предсједништво Општинске борачке организације, предсједници мјесних борачких организација, представници Удружења ветерана рата, Удружења породица погинулих и заробљених бораца и несталих цивила, Стамбене комисије борачко-инвалидске заштите  и Удружења логораша општине Модрича.

blank

blank

Начелник општине Јовица Радуловић  пожелио је добродошлицу присутнима,   осврнуо се на досадашњу сарадњу између борачких организација и општинске управе, говорио о  буџету, стању на подручју локалне заједнице и у региону, значају Дана Републике Српске, те позвао цијелу борачку популацију на јединство  и честитао предстојеће празнике.

blank

Начелник Одјељења за борачко-инвалидску заштиту и опште послове Јован Мишић се такође обратио скупу, говорио о активностима Одјељења, те плановима за нередни период.

Предсједник Општинске борачке организације Жељко Терзић се захвалио на пријему, похвалио сарадњу Општинске управе са борачким удружењима, те истакао да сви заједно треба да улажу  напоре да се положај борачких категорија побољша.

Извор: Општина Модрича 

blank