НАЧЕЛНИК БРОДА ДАРОВАО ПРВОРОЂЕНУ БЕБУ У 2024. ГОДИНИ

0
65
blank
blank

Начелник општине Брод Зоран Видић и шеф Кабинета начелника Вања Николић, данас су посјетили породицу Грабовац на Бродском пољу, те златником и другим пригодним поклонима даровали малог Василија, прворођену бебу у 2024. години с подручја ове локалне заједнице.

Николина Грабовац, мајка малог Василија, је пресрећна због принове, захвална на поклонима и каже да је беба мирна. Напоменула је да је Василије при породу био тежак два килограма и 700 грама.

– Пород је добро прошао, мада, иако је термин био нешто касније Василије је мало пожурио и донио неописиву радост у нашу породицу. Беба је мирна, немамо проблема, спава, буди се свака два – три сата, тако да имамо времена и за одмор. Није тешко са бебом, сви прискоче да помогну, највише супруг, а ту су и баке, моја сестра -, изјавила је поносна Николина.

blank

Након што се захвалила на посјети, Николина је истакла да њој и супругу Саши Нова година није могла љепше почети и да им је син најљепши дар.

Уз честитке срећним родитељима начелник Видић је породици Грабовац пожелио још потомства.

– Желим им пуно здравља, да живе у нашем граду, да стварају. Драго ми је да овдје имају породичну кућу, и што су одлучили да овдје граде своју будућност. То је примјер и другим младим људима да се, кад има довољно љубави, све може –, поручио је Видић.

Василије је прво дијете супружника Николине и Саше Грабовац. На свијет је дошао 2. јануара у болници Свети апостол Лука у Добоју.

Д.И. /Радио Брод 

blank