blank

Начелник општине Брод Зоран Видић уприличио је данас новогодишњи пријем за представнике политичког, привредног, вјерског, културног и спортског живота, удружења и организација, образовних установа, као и за представнике републичких институција.

 Видић је рекао да је и ово прилика да се сумира година на измаку.

 „Иза нас је година бројних изазова и очекивања. Општинска управа имала је адекватне одговоре на многа питања. Наравно, постоји још доста обавезе које морамо урадити. И овај скуп је прилика да анализирамо остварене резултате у години на измаку. Утисак је да смо за све што смо радили имали безрезервну подршку вас који сте данас овдје, првенствено у савјетодавном смислу. Ваше знање и искуство били су подршка да ефикасније радимо свој посао“,  рекао је на пријему Видић.

blank

Видић је додао да је година дана релативно кратак период да би се оствариле добре зацртане политике, те да очекује да ће резултати рада општинске администрације бити видљивији у времену пред нама.

„Успостављена је политичка кохезија и небитно је са којег политичког спектра у Броду долазе добри приједлози. С  тим можемо да се похвалимо“, нагласио је Видић.

blank

Навео је да је општина Брод сувише мала да заустави одређене негативне трендове у друштву.

„Сматрам да се морамо борити за већи износ средства са свих нивоа власти у Републици Српској,  Федерације БиХ као и заједничких институција БиХ“, истакао је Видић.

Он се захвалио присутнима на изузетно коректној сарадњи у овој години и свима пожелио пуно успјеха у 2022. години. 

Д.И

blank