blank

Поводом новогодишњих и божићних празника Начелник општине Ђорђе Милићевић и Начелник Одјељења за општу управу Наташа Маринковић, су уприличили пријем за 51 пензионисаног радника Општинске управе и том приликом, симболично, пензионерима је уручено по 50 КМ и скромни поклони.

Начелник општине Шамац Ђорђе Милићевић честитао је предстојеће празнике и захвалио се пензионерима што су се одазвали позиву.

„Желим да ови сусрети буду традиција, као и до сада. У овим временима каква јесу трудимо се да на симболичан начин позовемо да разговарамо и видимо да ли можемо нешто помоћи“ – каже Милићевић.

blank

Начелник Одјељења за општу управе Наташа Маринковић се захвалила пензионерима што су већи дио свог радног вијека провели радећи у Општинској управи, те истакла да су врата ове куће за њих увијек отворена са личних аспеката и аспеката шире друштвене заједнице.

blank

Пензионер Општинске управе Ђорђе Лукић матичар из Црквине је новопечени пензионер каже да му је част бити позван и доћи у Општинску управу.

„Ево тек сам отишао у пензију и радо сам се одазвао позиву и дошао сам на пријем. Врло похвално што нисмо заборављени. Иако су времена тешка сходно времену и материјалној моћи помажу нам на чему сам и ја, а надам се и моје колеге пензионери захвални“, каже Лукић.

Светлана Павловић

blank