blank

Туристичка организација општине Модрича у сарадњи са општином Модрича, 28. септембра 2021. године организовала је  „Гастро сусрете Модрича 2021“, на Тргу др Милан Јелић.

Манифестицији су присуствали начелник општине Јовица Радуловић  и замјеник начелника Младен Милотић са сарадницима, одборници Скупштине општине и грађани.

blank

Овогодишње Гастро сусрете  је отворила вршилац дужности директора Туристичке организације Дариа Видаковић, те истакла да је циљ манифестације промоција гастро понуде наше општине и шире.

blank

С циљем представљања традиционлне и савремене гастро понуде, своје специјалитете представило је  18 излагача са подручја општина  Брод, Брчко,  Градачац и Модрича.

blank

„Обзиром да су на снази епидемиолошке мјере, манифестација је организована на отвореном и омогућено је дружење. Свака прилика гдје можемо да се окупимо и нашим људима који се баве одређеном дјелатношћу створимо услове да изложе своје производе и понуде их тржишту значи много. Драго ми је да имамо и излагаче са других општина, који су препознали важност учешћа на оваквим манифестацијама“, рекао је начелник.

 

Општина Модрича

 

blank