blank

Полицијски службеници Полицијске станице Брод, 11.03.2021. године, од вишеструког повратника у чињењу прекршаја одузели су путнички аутомобил марке „Peugeot 308”.

Полицијски службеници Полицијске станице Брод, 11.03.2021. године, у улици Јована Рашковића у Броду, извршили су  контролу путничког аутомобила марке „Peugeot 308” којим је управљало лице иницијала А.Г. из Брода, приликом чега је утврђено да исто управља возилом док му је одлуком надлежног органа забрањено управљање моторним возилом јер се није одазвало на предавање о посљедицама које произилазе из непоштовања саобраћајних прописа због сакупљених седам казнених бодова у току једне године, те исто није користило сигурносни појас.

Провјерама у службеним евиденцијама утврдили су да исто има дуг у Регистру новчаних казни у износу од 2.809 КМ.Против наведеног лица ће надлежном суду бити поднесен Захтјев за покретање прекршајног поступка.

Полицијска станица Брод је током ове године од вишесктруких повратника у чињењу прекршаја укупно  одузела седам путничких аутомобила.

ПУ Добој

 

blank