blank

Pojava pandemije Kovida 19 i složena epidemiološka situacija u proteklih godinu dana nije spriječila preduzeće MB Motors iz Dervente da obustavi stanogradnju na području Dervente i Šamca.

Direktor i vlasnik preduzeća Milanko Balešević kaže da su u protekle četiri godine u Derventi uspjeli da izgrade 12.000 kvadratnih metara stambenog i poslovmog prostora.

blank

“Protekla godina je bila veoma izazovna, ali uspjeli smo da završimo i privedemo kraju započete poslove. Interesovanja za kupovinu stanova i poslovnih prostora ima. Kreiramo najprihvatljivije cijene i uslove kupovine prema kvaliteti gradnje koju nudimo, sve ono po čemu smo prepoznatljivi u stanogradnji do sada, za Posavske novosti kaže Balešević.

blank

blank

Prema njegovim riječima cijena stambenog prostora kreće se u Derventi od 1.350 do 1.600 KM, što zavisi od lokacije stambeno- poslovne zgrade.

“Mi gradimo i u opštini Šamac stambeno poslovni objekat sa  34 stana, a više od 50 odsto stanova je rezervisano. Cijena stambenog je 1.350 KM, a poslovnog dijela 2.000 KM. Ne možemo reći da problema nema. Pojava virusa korona je uticala na prodaju i unijela je problem u vezi naplate, jer 50 odsto naših kupaca su ljudi  koje se nalaze u inostranstvu. Otežan ili obustavljen je njihov dolazak u zemlju, aktivosti oko dogovora i naplate su usporene”, dodaje Balešević.

blank

blank

Navodi da isplata prema zaposlenima u preduzeću nije nikada dovedena u pitanje i da započete poslove uspijeva da završu u ugovorenom roku.

Posavske novosti

 

 

blank