blank

Полицијски службеници Полицијске станице Добој 2, 08.04.2020. године, у мјесту Бољанић, подручје града Добоја, контролисали су путнички аутомобил марке „VW Golf”, којим је управљало лице иницијала А.К. са подручја општине Грачаница, ФБиХ, а са којим су се у возилу налазила лица иницијала Н.С. из Шамца и А.М. са подручја општине Маглај, ФБиХ.

Приликом наведене контроле лице иницијала А.К. је одбило да се подвргне тестирању на присуство опојних дрога у организму.

Истог дана, на основу наредбе Основног суда Добој извршен је претрес наведеног путничког аутомобила, приликом чега је пронађена и одузета пластична врећица у којој су се налазила четиру пакетића са сувом биљном материјом која асоцира на опојну дрогу „Марихуана“ укупне тежине од 10, 21 g, четири пакетића са бијелом прашкастом материјом  која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Спид“ укупне тежине од 7, 41 g и три патекића у којима се налазило десет таблета које својим изгледом асоцирају на опојну дрогу „Екстази“.

Над наведеним лицима је извршена криминалисттичка обрада и против истих ће након документовања и комплетирања предмета Окружном јавном тужилаштву Добој бити достављен Извјештај о извршеном кривичном дјелу „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“.

ПУ ДОБОЈ

blank