blank

Поводом божићних и новогодишњих празника начелник општине Модрича Јовица Радуловић  је 23. децембра 2021. године у Кино сали Српског културног центра организовао свечани пријем за народне посланике,привреднике, представнике јавних установа и предузећа, одборнике Скупштине општине Модрича, борачке организације, невладине организације и удружења, спортисте и спортске колективе, културно-умјетничка друштва, пољопривреднике и новинаре.

Пријему је присуствовао велики број гостију који су кроз дружење и разговор у свечаној атмосфери сумирали резултате остварене у овој години и износили планове за наредну годину.

blank

Начелник је у свом обраћању укратко упознао присутне са оствареним резултатима у овој години и плановима за следећу годину. На крају обраћања у своје име и у име општинске управе честитао присутнима наступајуће божићне и новогодишње празнике и пожелио им много више среће, здравља и успјеха у наредној години.

blank

„Најважнија порука коју сам упутио свим присутнима је што више здравља. У нову годину улазимо са новим жељама и плановима, са освртом шта је урађено у претходној.  Задовољан сам годином која је на измаку, али увијек наравно може више. Сматрам да смо на добром путу и да заједно са овим овдје људима можемо ићи напријед“, истакао је начелник.

Извор: modriča.ba

blank