blank

У протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Добој евидентирана су два кривична дјела и четири пожара.

            Значајнији безбједносни догађаји:

            Полицијској станици Добој 1, 09.04.2020. године, пријављено је да је око 14, 45 часова,  на магистралном путу Добој – Сарајево, у мјесту Вила, подручје града Добоја, гори путнички аутомобил марке „Ford Mondeo”. Наведеним возилом је управљало лице иницијала Е.Д. са подручја општине Тешањ, ФБиХ, које је изјаснило да је приликом вожње  дошло до самозапаљења  предњег дијела возила. У пожару који су локализовали припадници Територијалне ватрогасне јединице Добој наведени путнички аутомобил је у потпуности изгорио, док повријеђених лица није било. О наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој.

            Надлежним полицијским станицама на подручју града Добоја, 09.04.2020. године, пријављено је да су на три локације на подручју града Добоја избили пожари који су захватили веће географско подручје. У наведним пожарима изгорјело је преко 100 дунума траве и ниског растиња, док повријеђених лица није било. Пожаре су локализовали припадници Територијалне ватрогасне једнице Добој.

            Полицијској станици Модрича, 09.04.2020. године, око 13, 05 часова, пријављено је да се на њиви поред магистралног пута Модрича – Добој, у близини „Новог моста“ на ријеци Босни,  налази трактор поред кога се налази беживотно тијело непознатог лица. На лице мјеста су изашли полицијски службеници Полицијске станице Модрича заједно са доктором мртвозорником Дома здравља Модрича, приликом чега је утврђено да се ради о лицу иницијала Х.А. са подручја  општине Оџак, ФБиХ. Тијело преминулог је превезено у просектуру добојске болнице ради вршења обдукције и утврђивања тачног узрока смрти. Извршен је увиђај и о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој.

 

blank