blank

Због ванредних услова у којима смо се нашли изостала је наша завршна приредба, Дан ученичких постигнућа, на којој су званично додјељиване дипломе најуспјешнијим ученицима.

Из тих тразлога је данас у нашој школи организован посебан пријем за ученике носиоце Вукове дипломе, ђака генерације и ученике такмичаре који су школу успјешно представљали на општинском, регионалном и републичком нивоу и показали завидан ниво знања. На свим такмичењима су остварили потпуну доминацију и са пуним правом добили заслужене награде.

Руководство школе, на челу са директором Љубишом Ђурићем је свим ученицима обезбиједило скроман поклон који ће остати засигурно лијепа успомена. Још једном смо показали да ученицима који заслужују треба посветити пажњу и то је на овом пријему и учињено.

blank

Директор је посебну захвалност изразио добитницима Вукове дипломе: Анастасији Столић, Сергеју Радановићу, Луки Милинковићу и Марији Милинковић, као и ученицима такмичариа Маји Поповић и Александри Столић.

Ђак генерације у школској 2020/2021. је ученица Анастасија Столић која је својим трудом, радом и залагањем заслужено понијела ту титулу.

Посебну диплому за постигнут изузетан успјех у току школовања у основној школи , Анастасија Столић је добила за предмете физику и информатику и Сергеј Радановић за физику. Њих двоје су се у овој школској години изузетно потрудили у тим областима и успјех није изостао. Њихови наставници су то препознали и наградили их што је за сваку похвалу.

Директор им је рекао да му је велика част што се налази у њиховом друштву и напоменуо им да су они најбољи међу једнакима. Поред директора су и помоћник директора Славен Шмуља, педагог Радојка Тешендић и психолог Сњежана Маркелић такође свим ученицима честитали на успјеху и пожељели им срећу у наставку школовања. Директор је ученицима рекао да им жели срећу и да изаберу занимање које желе, да су им врата наше школе увијек отворена и да ће увијек бити ту за њих јер смо ми сви једна велика породица. Ученици су се захвалили на овим лијепим ријечима, на поклонима и пажњи која им је указана.

Извор: ОШ “Никола Тесла” Дервента 

Фото: Посавске новости

 

 

blank