blank

Поводом Свјетског дана слободе медија, начелник општине Јовица Радуловић организовао је пријем новинара који извјештавају о догађајима са подручја општине Модрича. Том приликом им је честитао празник и нагласио да је новинарски посао врло тежак и веома захтјеван.

Изразио је задовољство радом новинара и захвалио им се на доброј сарадњи, те што професионално и објективно извјештавају о догађајима из Модриче.  Начелник је новинарима уз честитке уручио и прикладне поклоне.

blank

У току пријема новинари су у неформалном разговору констатовали да је сарадња са Општинском управом на завидном нивоу, те се захвалили на организованом пријему.

blank

“У разговору са руководством Општине апострофирали смо све оно што је значајно за функционисање наше локалне заједнице и констатовали да је овдје присутна група новинара ради свој посао одговорно, професионално, истинито и правовремено, односно да је на најљепши начин представила Модричу у медијима, у Републици Српској и шире”, рекао је Вид Благојевић, дописник РТРС.

Извор: Општина Модрича 

blank