blank

Центру за дјецу и омладину са сметњама у развоју “Будућност” Дервента данас је Црвени крст Републике Српске донирао 55 постељина.

Генерални секретар Црквеног крста Ђоко Михајловић и секретар Општинске организације Црвеног крста Дервента Радислав Кујунџић предали су  донацију директору Центра “Будућност” Владану Поповићу.

blank

“Донирали смо 55  постељина колико има кревета у установи. Ово је наша мала донација и посјета једној од најзначајних установа гдје бораве дјеца. Није први пут да долазимо и неће бити последњи. Донацијом постељина жељели смо да боравак дјеце у установи буде још удобни и достојанственији“, у изјави новинарима рекао је Михајловић.

Он је истакао да је у Републици Српској обухваћено 29 установа којима ће Републички Црвени крст донирати постељине, а реализација се остварује захваљујући подржци Министарства здравља Владе Републике Српске. 

Директор Центра “Будућност” Владан Поповић захвалио се представницима Републичког и локалног Црвеног крста на донацији и посјети.

” Наша сарадња траје дуго времена. Зановили смо опрему, донација значи доста и нећемо морати сами набављати. Сарађивали смо већ ,они су прије годину дана били у посјети.  Наша сарадња ће се наставити, вјерујем на обострано задовљоство”, рекао је Поповић.

Посавске новости

blank