blank

Јовица Радуловић, адвокат из Модриче, биће кандидат Српске демократске странке за начелника општине Модрича на предстојећим локалним изборима – саопштено је данас на прес конференцији која је одржана у Модричи.
 
Радуловић ја казао да му је припала част и задовољство да будем кандидат за начелника те је  изразио захвалност страначкој организацији и ОО СДС Модрича на кандидатури.

blank
 
„Вјерујем у побједу 15. новембра. Имаћемо историјску прилику да ова општина, с обзиром на свој географски положај, близину Европске уније и бројне привредне и природне капацитете, коначно искористи своје предности за добробит свих грађана. За протеклих 16 година власти СНСД-а Модрича је претворена у општину из које се одлази. То морамо промијенити“ – нагласио је Радуловић, кандидат СДС-а за начленика Модриче.
 
Он је истакао да у наредном периоду треба искористити све капацитете општине Модрича за развој цјелокупне заједнице.
 
„Током изборне кампање представићу план начелника општине за развој Модриче у коме ће бити садржана сва питања која се тичу живота обичног грађанина. Приоритети ће бити усмјерени прије свега на популациону политику, помоћ породицама са троје и више дјеце која је раније изостала. Највећи ресурс Модриче су људи и упошљавањем становништва може се ријешити проблем одласка који је данас актуелан“  – нагласио је Радуловић.
 
Радуловић је добио једногласну подршку Општинског одбора СДС Модрича.
 
„Кандидатска одборничка листа  СДС је, с једне стране листа младих људи, значајно подмлаађена а с друге стране појачана старим члановима и ранијим одборницима и вјерујемо да имамо листу са којом се можемо подичити. Не сумњам да ћемо остварити одличан резултат“ – истакао је Дамир Стојановић, предсједник ОО СДС Модрича, приликом представљања Јовице Радуловића за начелничког кандидата.
 
Представљању Радуловића присустовали су и замјеник предсједник СДС Радо Савић и народни посланик Зоран Видић.
 
„Драго ми је што сам данас у Модричи и сигуран сам да ће ОО СДС Модрича остварити побједнички резултат. Српска демократска странка у изборној јединици 4 спремно дочекује локалне изборе. Очекујемо промјене и увјерени смо да ће резултат Српске демократске странке значајно порасти и у Модричи али и у Дервенти, Броду и Вукосављу“ – истакао је Радо Савић, замјеник предсједника Српске демократске странке. 

Извор: СДС

blank