blank

Međunarodni turnir u odbojci na pijesku ‘”Derventa open 2022”, koji se održava po 22. put i koji ima nagradni fond 2500 KM ove godine  igra se 2. i 3. jula na terenima kod Gradskog parka u Derventi.

Organizator tradicionalnog turnira je Odbojkaški klub “Derventa“ uz generalnog sponzora turnira grad Derventa.

Pored tradicije od preko dvije decenije, derventski turnir svake godine ima i veliki odziv ekipa što govori i redovan dolazak ekipa iz Srbije i Hrvatske.

blank

“Ponovo smo se vratili na naš termin u prvoj sedmici jula, kada su ekipe sve slobodne i kada su u mogućnosti doći na turnir. Prošle godine smo imali 27 ekipa, naravno ove godine cilj nam je, ali ima i naznaka da će taj broj biti veći, jer sve ekipe koje jednom dođu vraćaju nam se i dovode svoje saigrače, prijatelje što najbolja reklama za turnir. Svake godine imamo epitet međunardnog turnira jer nam dolaze ekipe iz Srbije i Hrvatske, koje očekujemo i ove godine i već su se najavili”, ističu organizatori.

blank

Po tradiciji, prvi dan su planirane kvalifikacione utakmice, dok su drugi dan na programu polufinalne i finalne utakmice, ali i neke kvalifikacion jer veliki broj ekipa to zahtijeva.

Turnir se igra u dvije konkurencije  muškoj i ženskoj, a kotizacija po ekipi je 30 KM.

Prijave, kao i sve informacije mogu se dobiti na broj telefona +387 65 678 663 i +387 66 881 027, kao i na meilove jelena.kul@hotmail.com i milkica28@hotmail.com.

blank

Slobodan Živanić 

blank