“Bau Stil 19” Brod proslavio pet godina uspješnog postojanja 

0
97
blank
blank

Brodski „Bau Stil 19“ obilježio je mali jubilej – pet godina uspješnog postojanja.

Preduzeće je osnovano 2019.godine, a ideja se rodila godinu dana ranije, kada je Željko Cvjetković vlasnik “Bau Stil-19” počeo da gradi porodičnu kuću i kada je većinu građevinskog materijala morao kupiti u Prnjavoru, Kalesiji, Živinicama i drugim okolnim gradovima umjesto u  svom Brodu. Sve je to bilo izazov koji je potom pretvoren u sjajnu priliku.

blank

Zajedno sa zetom ulazi u biznis i polako od nule pokreću posao za koji su vjerovali da mora uspjeti. Sa jasnom vizijom razvoja, poznavajući tržište, dobavljače, i  dobre prijatelje sve je krenulo dobrim putem, i “Bau Stil” funkcioniše i nakon pet godina.

Sala Hotela „Onix“, 28. decembra, odisala je zadovoljstvom, osmijesima, pjesmom i pozitivnom energijom. Stotinu četrdeset zvanica se odazvalo obilježavanju rođendana „Bau Stil 19“, a  proslava je trajala dugo u noć, što je sve upotpunio nastup  Beogradskih tamburaša.

blank

„Poštovani partneri, dobavljači , kupci , majstori , koristimo priliku da Vam se još jednom zahvalimo na saradnji i podršci koju nam pružate proteklih godina, ove godine slavimo s uspješnu poslovnu godinu i naš mali jubilej,  pet godina postojanja male firme sa vizijom i strategijom za bolju budućnost“, Prošli smo kroz različite izazove, uključujući I period pandemije koronavirusa, kada se svijet činio kao da stoji a Bau Stil je bio tek na početku. Bez obzira na sve poteškoće, uspjeli smo održati kontinuitet poslovanja i zadržati sve radnike, bez smanjenja plata ili otpuštanja.

Nepisano pravilo kaže sigurni temelji kuće gradi se 5 godina, kada izgradiš čvrsta temelja onda zidaš etažu po etažu, eto tako i mi se vodimo ovim pravilom pa uspješno sagradišmo čvrste temelje i polako krećemo da zidamo našu viziju poslovanja naše maloprodaje.

Naši planovi ne staju oni se razvijaju i šire, u narednom periodu imamo u planu izgradnju stambeno – poslovni objekat i otvaranje stovarišta građevinskog materija izjavio je vlasnik Željko Cvjetković.

blank

Priznanja i zahvalnost

Svečano veče i mali jubilej postojanja proizašla je iz dobrih poslovnih rezultata da se iskreno zahvalimo našim poslovnim partnerima/dobavljačima koji su od prvog dana uz nas, našim kupcima, majstorima, porodicama, familiji i prijateljima.

blank
Vlasnik Željko Cvjetković

Nakon punih pet godina sa ponosom možemo reći da smo izgradili nešto posebno i postigli izuzetne rezultate.

Sve to ne bismo mogli  postići bez predanosti našeg tima, lojalnosti naših kupaca i podrške naših partnera.

Zato je sada pravi trenutak da istaknemo sve one koji su dali svoju nesibičnu podršku I bili sa nama od samog početka.

blank

„Iskoristili smo našu proslavu da se zahvalimo i odamo priznanja našim partnerima i dobavljačima koji su nam pružili podršku od prvog dana – Metalex doo Prnjavor, DM Montaža, Komochem doo Visoko, ZecomPlus, knjigovodstvena agencija MB“, naglašava Cvjetković.

Takođe, priznanje je posthumno odato i Nedeljku Kuzmanoviću čovjeku koji je svojim prisustvom u mnogome pomogao u razvoju, čuvanju I brizi malog biznisa u počecima. Nisu iz „Bau Stil 19“ zaboravili i ko je pomogao u samom početku, tako da su priznanja zaslužili Željka i Jovo Đorđić, kao i Alen Kuzmanović.

Zbog nemogućnosti dolaska na proslavu, Vlasnik „Bau Stil 19“ Željko Cvjetković naknadno će uručiti i priznanja firmama – Amelšeh, Kožul BH, MassLight, ZH Zola, Senigor i Zlata sp Teslić..

blank

Iznenađenje večeri je adresirano na tim koji radi u trgovini, Željku, Mirsada i Stefana.

„Uvažavajući naš TIM, koji su iznijeli sav posao na svojim leđima i kao jednu motivaciju za bolje sutra nagradili smo i naše zaposlene i to, Željko Grahovac i Mirsad Šabić su dobili sedmodnevno ljetovanje sa porodicom, dok je Stefan Vasić, kao najmlađi član našeg tima nagrađen je novčanom nagradom u iznosu od 500,00 KM“, ponosno ističe Cvjetković.

blank

Trgovina „Bau Stil 19“ se nalazi u Brodu u Ulici Petra Petrovića Njegoša 25 (bivša Radnička, preko puta Lamela), a svom asortimanu nalazi se preko 8.000 artikala i broj se iz dana u dan povećava kako bi svojim kupcima omogućili što bolju ponudu raznovrsnih artikala na jednom mjestu iz robnih grupa: vodomaterijala i elektromaterijala, rasvjete, sanitarije, ručnog alata, vijčane robe, električnog i motornog alata, boja i lakova, građevinskih ljepkova i fasada, laminata i keramike, te sve vrste ograda pletiva i panela.

 

PN

blank