blank

Ministar transporta i komunikacija BiH Vojin Mitrović izgubio je u četvrtak u Banjaluci torbicu sa ličnim dokumentima, platnim karticama i 20.000 evra, saznaje portal Insajder.in.

Mitrović je potvrdio za naš portal da je torbicu sa novcem i ličnim dokumentima zaboravio u ugostiteljskom objektu Veliki Getsbi, ističući da se “jednostavno tako htjelo”.

blank

“Trebao sam da idem za Beograd da dam kaparu za stan i iz tog razloga sam kod sebe imao 20.000 evra, inače nikada uza se ne nosim previše keša, a kamoli toliko. Imao sam i veliku torbu i dao sam je vozaču, a mala torbica u kojoj je bio taj novac, moji i suprugini dokumenti, diplomatski pasoš i sve platne kartice ostala je na stolu. Obično plaćam karticom, ali eto kad se hoće, tada sam izvadio keš iz džepa i platio, a torbica je ostala. Tek kasnije kada smo već bili u automobilu primijetio sam da nema torbice i odmah smo se vratili, ali torbice nije bilo. Prijavio sam sve policiji, oni su valjda pregledali nadzorne kamere, ali nisam dobio informacije da li su na kamerama vidjeli šta se desilo sa torbicom. Šta da radim, desilo se to što se desilo, nadam se da će policija da pronađe lopova, ali da sam optimista – nisam”, kaže iskreno Mitrović.

Iz MUP-a Srpske potvrđeno je da je “lice V.M. prijavilo da je u četvrtak, 3. marta, u jednom ugostiteljskom objektu u Banjaluci zaboravilo torbicu sa ličnim stvarima i novcem i da se preduzimaju operativne mjere i radnje da se pronađu nestale stvari”.

“Kada je prijavljen nestanak, inspektori su se šalili da moraju da podignu dugoročni kredit da bi vidjeli 20.000 evra, dok ministar tolike pare zaboravi u kafani”, kazali su iz MUP-a.

Insajder.in

blank