blank

Etno selo „Eden“ iz Bosanskih Lužana uvršteno je u „TOP 3“  kandidata za nagradu “Zvijezda turizma BiH” za 2021. godinu u kategoriji “Tradicionalni smještaj”.

blank

“Zvijezda turizma Bosne i Hercegovine” je nagrada koju Privredna komora Federacije BiH u saradnji sa Privrednom komorom Republike Srpske i uz potporu projekta USAID Turizam, dodjeljuje za izvrsnost u industriji turizma u Bosni i Hercegovini.

Komisija za izbor nagrade sastavljena od stručnjaka iz privrednih/gospodarskih komora FBiH , RS i akademske zajednice, a vodeći računa o kriterijumima: omjer cijene i kvaliteta, primjene najnovijih standarda u turizmu, spoj modernih i tradicionalnih elemenata ponude, kvaliteta primjene elemenata integrirane marketinške komunikacije, autentičnost u pružanju jedinstvenog BiH iskustva rangiralo je te bodovno vrednovalo kandidate za devet kategorija.

blank

„Na to smo izuzetno ponosni. Želimo da se zahvalimo svima koji su glasali za Etno selo Eden kao i cijelom našem kolektivu koji je dao svoj veliki doprinos da se nađemo u društvu najuspješnijih u oblasti turizma. Čestitamo dobitnicima ove prestižne nagrade. Mi ćemo se i dalje truditi da se razvijamo i napredujemo, te da promovišemo sebe i svoj grad u najljepšem svjetlu“, navode u Etno selu Eden.  

PN

blank