blank

U Pres centru koji se nalazi u domu „dr Milan Jelić“ u Obudovcu je održana konferencija za medije muškog odbojkaškog kluba „Crvena zvijezda“ Obudovac na kojoj je predstavlјen novi igrač Ljubomir Ivanović iz Pelagićeva.

blank
„Novi igrač Ljubomir Ivanović stigao je u odbojkaški klub „Crvena zvijezda“ iz ekipe „Tempo“, rekao je predsjednik ovog kluba Janko Jovanović.

Na pres konferenciji predsjednik kluba Janko Jovanović prezentovao je plan za sezonu 2020/2021 godine.

„Očekujemo najviši plasman u prvenstvu Republike Srpske“, kaže Jovanović navodeći mogućnost dolaska još jednog zvučnog pojačanja.

Trener Igor Bijelić je istakao da je muški odbojkaški klub „Crvena zvijezda“ spreman za najveće izazove u takmičarskoj sezoni.

blank

“Pripreme se odvijaju u dvije etape, na stadionu dvije sedmice, zatim prelazak u dvoranu gdje će se raditi na uigravanju ekipe uz dogovorene tri trening utakmice protiv timova iz Premijer lige. Sezona u okviru Prve lige Republike Srpske počinje 3. oktobra“, kaže Bijelić.

Podsjećanja radi, muški odbojkaški klub „Crvena zvijezda“ Obudovac iz Obudovca postoji više  od 40 godina i trenutno se nalaze u Prvoj ligi RS.

Svetlana Pavlović

blank