blank

Vršilac dužnosti predsjednika SDS-a Milan Miličević rekao je danas u Derventi da će SDS u narednom vremenu drugačije da funkcioniše u političkom smislu.

Milićević je, nakon sastanka Koordinacionog tima SDS-a za izborne jedinice četiri i pet, rekao novinarima da nikada nije bio pristalice samo kritike, bez nuđenja rješenja, te će se prve stvari koje će biti pokrenute odnositi na prijedloge, izmjene i dopune zakonskih rješenja.

“Već radimo na inicijativi za izmjenu Zakona o PDV-u i Zakona o akcizama, a radićemo i na zakonu o sukobu interesa”, rekao je Milićević.

blank

„Već smo započeli aktivnosti i rade se inicijative na izmjeni zakona o porezu na dodatnu vrijednost, pričali smo o tome i inicijativa ide da se sa 50.000 maraka podigne na 100.000 maraka ulaza u sistem PDV-a, ali i zakon o akcizama. Radićemo i na zakonu koji je veoma važan za sve i svi političari pričaju, a niko ko je mogao da nešto uradi nije ništa uradio, a to je Zakon o sukobu interesa, taj temeljni zakon za promjenu političkog raspoloženja i vizije Republike Srpske“, rekao je Miličević.

blank

On je rekao da su u procesu aktivnog obilaska takozvanih koordinacionih odbora kako bi u direktnom kontaktu sa članovima stranke dobili realnu sliku SDS-a na terenu.

PN

blank