blank

Dragi naši, nije mala stvar kada se ide na izbor Najlepše od najlepših. Da bi se došlo do imena najlepših žiri je radio profesionalno i odgovorno, a sve uz pravilnik organizatora i same kriterije takmičenja.  Štaviše, ovo je prva godina  kada su, po pravilima, organizatori umesto 3 člana žirija postavili 5 članova, a sve sa ciljem da budemo sigurni da je titula otišla u prave ruke.

Deseti  godišnji međunarodni natječaj za MISS kulturnih društava Balkana i EU Ljubljana 2020

blank

blank

NAJLEPŠE OD NAJLEPŠIH MISS KD BALKANA I EU LJUBLJANA 2020. – MISS KD BALKANA I EU Ljubljana 2020.

 Na izbor za miss pristiglo je 49 prijava iz sedam država. Informacije o izboru do javnosti su stizale putem  naše javne objave, ali smo i direktno obavestili i 799 kulturnh društava po različitim državama. Ovoga puta pristiglo je  više prijava iz matice Srbije i Srpske. Naravno, sve devojke su lepe, te su kod izbora najlepše prevladale  nijanse.

blank

blank

Dragi naši, obaveštavamo Vas da  je žiri za tradicionalni izbor MISS kulturnih društava Balkana i EU zasedao dana 13.08.2020.godine, a obavljene su i dodatne konsultacije.

Članovi žirija bili su: Igor Mitić, koji je ujedno bio i potpredsednik žirija, Dragana Stanković, David Tepić, Danijela Brajić i predsednica žirija mr Rajka Golić. Žiri je od 49 prijava (devet nepotpunih) iz sedam država  izdvojio i u uži krug uvrstio:  Sanju Jovičić (sa 2,3 hiljade fejsbuk lajkova), Kristinu Jović (sa 1,1 hiljadu lajkova) i Vanesu Ćelić (sa 2,1 hiljadu lajkova). Tačan poredak, od trećeg do prvog mjesta, lepotice će saznati od predsednice žirija na dan uručenja nagrada.

blank

blank

Tekst i slike misica na elektronskom mediju Srpska dijaspora www.srpska-dijaspora.org  otvoralo je 67.937 osoba. Hvala Vam na tome.

Predsednik SSDS Igor Mitić

blank