blank

Policijski službenici Policijske stanice Modriča u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Odžak, 08.09.2020. godine, na području Modriče i Odžaka lišili su slobode  tri lica, za koje postoji osnov sumnje da su prethodnu noć izvršila krivično djelo „Teška krađa“.

blank

Za navedena lica postoji osnov sumnje da su 08.09.2020. godine, oko 02, 50 časova,     sa putničkim automobilom marke

„Mercedes” na kojem se se nalazile registarske oznake koje su iste večeri otuđene u Modriči, došla pred trgovinski objekat u Modriči, a potom maskirana u predjelu lica izvršila provalu u isti, odakle su otuđila 15 mobilnih telefona različitih proizvođača, jedan tablet, 10 prenosnih računara i dva komada eksternog diska. Prema izjavi vlasnika navedeni predmeti su u vrijednosti od oko 13. 900 KM.

blank

Na osnovu naredbe nadležnog suda izvršeni su pretresi na području Odžaka koji koriste navedena lica prilikom čega su pronađeni svi otuđeni predmeti i isti će biti  vraćeni vlasniku.    

Nakon dokumentovanja i kopmletiranja predmeta protiv navedenih lica će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu.

Rezultatom navedenih aktivnosti je prikazano da je saradnja policijskih službenika Policijske uprave Odžak i Policijske stanice Modriča na izuzetno visokom nivou.

PU Doboj

 

blank