blank

Rukovodstvo opštine Šamac i predstavnici filijale Rajfajzen banke obišli su obnovlјeno dječije igralište u šamačkom centralnom parku, u čiju onovnu je uloženo 6.000 KM.

U parku u Šamcu postavlјeni su tobogani, vrteške, lјulјaške, klackalice i uređen je kompletan prostor za ove rekvizite, a u obnovu ovog igrališta Rajfajzen banka je uložila 4.000 KM, a opština Šamac 2.000 KM.

Načelnik opštine Šamac Đorđe Milićević zahvalio je predstavnicima filijale Rajfajzen banke, navodeći da su 4.000 KM dobijene po javnom pozivu Banke.

blank
On je rekao da će Opština Šamac i dalјe pratiti Javne pozive Rajfajzen banke i nastaviti da uspostavlјa još bolјu saradnju sa njima.

Milićević je napomenuo da je ovo peto obnovlјeno igralište na području opštine Šamac u protekla tri mjeseca.

“U toku je izgradnja i uređenje dječijeg igrališta u Mjesnoj zajednici Novo Selo, a prošle godine smo uredili dječije igralište na području Mjesne zajednice Donja Slatina. Cilј nam je da do naredne jeseni opremimo još igrališta kako bi završili narednu godinu sa ukupno 10 dječijih igrališta na području opštine Šamac”, rekao je Milićević.

blank

Direktor Javne ustanove Dječije obdanište “Radost” Marijana Dujković izrazila je zadovolјstvo jer djeca iz vrtića često borave u parku.

“Zadovolјstvo je veće s obzirom na to da idemo u susret Nedjelјi djeteta, čiji je slogan “U zdravom tijelu zdrav duh””, rekla je Dujkovićeva.

Svetlana Pavlović

 

blank