blank

Preduzeće “Goldi” iz Dervente danas je obilježilo 25 godina postojanja otvaranjem novog i najvećeg maloprodajnog objekta u naselju Lug, gdje je posao dobilo osam radnika.

blank

Objekat površine 550 metara kvadratnih svečano su otvorili načelnik opštine Derventa Milorad Simić i vlasnik Rade Radić.

Radić ističe da je za njih danas veliko zadovoljstvo, jer otvaraju 10. maloprodjani trgovinski objekat u Derventi.

blank

“LJudi su prepoznali kvalitet i način našeg rada, odazvali su se našoj svečanosti i obilježavanju jubileja. Cilj je bio da proširimo asortiman i povećamo nivo kvaliteta usluge prema kupcima”, rekao je Radić.

blank
Simić je istakao da porodica Radić puno radi i da su rezultati toga viljivi u njihovom poslovanju.

“U novom objektu posao je dobilo osam radnika, a nova radna mjesta mnogo znače. U Derventi posluju 824 privredna subjekta”, rekao je Simić novinarima.

Firmu “Goldi” osnovao je Rade Radić 1994. godine, u prostorijama porodične kuće na površini od 40 metara kvadratnih u Gornjim Smrtićima, sa dva zaposlena radnika, a danas zapošljavaju 72 radnika.

Danas firma ima 10 maloprodajnih objekata u Derventi, od toga tri u ruralnom području Kalenderovci, Trstenci i Sočanica, a imaju i tri poljoprivredne apoteke u Derventi, Kalenderovcima i Osinji.

Posavske novosti

blank