Otvoren Zimski grad Modriča

0
95
blank
blank

Zimski grad Modriča otvorio je sinoć vrata za posjetioce u svom punom sjaju.

blank

Manifestaciju koja će trajati do 3. januara  zvanično je otvorio načelnik opštine Jovica Radulović.

„Pripremili smo zaista kvalitetan program za sve dane manifestacije, te očekujem da ćemo iz dana u dan imati sve veću posjetu. Zbog vremenskih prilika pomjerili smo otvaranje klizališta za 14. Januar. Očekujem da će ovaj Zimski grad pokazati svoju raskoš, jer imamo ponudu za sve, ne samo naše sugrađane, nego i za sve drage goste koji dolaze iz susjednih opština. Čestitam svima predstojeće praznike“, istakao je načelnik.

Veče jezapočelo  nastupom mališana iz JPU „Naša radost“ i OŠ Sutjeska“,  nakon čega su najmlađe posjetioce zabavljali animatori „Malačak“ iz Bijeljine. Druženje je nastavljeno uz koncertom Mirka i Marka iz Balkan house bend.

blank

„Imaćemo priliku da ove godine uživamo u mnoštvu zabavnih i kulturnih sadržaja, a naši sugrađani su pripremili veliki broj izložbeno-prodajnog asortimana“, rekao je direktor Turističke organizacije Modriča.

blankblank

Svake večeri od 18 do 22 časa građani će imati priliku da na bogato ukrašenim štandovima pronađu slatke medenjake, predmete oslikane u dekupaž tehnici, novogodišnji ukrasni program, magnete, kuvano vino i rakiju, te da uživaju u raznolikom zabavnom programu.

Večeras , 27. decembra, takođe je planiran bogat program. Nastupiće djeca iz OŠ „Sveti Sava“, SŠC „Jovan Cvijić“, Destilerija Monogram  će prezentovati svoje proizvode, a na kraju večeri u 20,30 časova očekuje nas koncert naše sugrađanke Jelene Đurić.

Izvor: Opština Modriča 

blank