blank

Članovi derventskog Udruženja roditelja djece i omladine sa smetnjama u razvoju “Sunce” organizovali su danas Božićni bazar na kojem je prikupljeno 1.400 KM za nabavku pomagala koja olakšavaju život sedamnaestomjesečnom Mihajlu Radanoviću iz Dervente, koji boluje od spinalne mišićne atrofije tipa jedan.

 blank
“I ovaj put ste pokazali izuzetnu humanost. Na današnjem Božićnom bazaru koji smo pripremili u Udruženju `Sunce` za našeg najmlađeg lavića Mihajla Radanovića prikupljeno je 1.400 KM. Hvala teta Nadi Milanković, našoj Nataši Tintor i Milojki Maksimović koje su ovu akciju provele od početka do kraja”, objavila je na “Fejsbuk” profilu predsjednik Udruženja “Sunce” Tatjana Repija Spasojević.

Ona je navela da su Mihajlu potrebna medicinska oprema i pomagala kako bi mu se olakšala svakodnevica, koja nije ni malo laka.

blank

Kolo srpskih sestara “Carica Milica” iz Dervente i Crkvena opština 5. i 6 januara organizuju Božićni bazar za Mihajla na platou ispred Sabornog hrama Uspenja Presvete Bogorodice i Hrama Preobraženja Gospodnjeg u Novom naselju.

Svi koji žele da pomognu Mihajlu mogu da uplate novac na žiro račun: 562-005-816-282-29-17 otvoren kod NLB banke, devizni račun 18181037 na ime Rajka Radanović.

 

blank