blank

Načelnik opštine Šamac Đorđe Milićević, direktor televizijskog programa „Ritam Evrope“  Igor Kardarević i izvršni direktor „Ritma Evrope“ David  Makević su potpisali Ugovor u Šamcu i time dogogovorili saradnju i učešće opštine Šamac i u drugoj godini ovog najvećeg muzičkog televizijskog programa u Republici Srpskoj.

Na sastanku su podršku Ugovoru o saradnji dali načelnik Službe za društvene djelatnosti i poslove civilne zaštite Mišo Dervenić i Nataša Marinković koja će biti i koordinator za opštinu Šamac na ovom televizijskom programu.

Načelnik opštine Šamac Đorđe Milićević je rekao da je na ovaj način opština Šamac  nastavila pozitivnu praksu davanja podrške djeci i omladini svoje opštine podstičući ih da svoje talente usavršavaju i stiču nova znanja.

blank

Direktor televizijskog programa „Ritam Evrope“ Igor Karadarević je istakao da će na Radio televiziji Republike Srpske djeca iz opštine Šamac ponovo predstavlјati jednu ambasadu zemalјa Evrope, Evropske unije, Izraela ili Australije po uzoru na Evroviziji.

Svetlana Pavlović

blank