SOCIJALISTI OSTAVILI VIDLJIV TRAG U RAZVOJU SRPSKE I DERVENTE

0
40
blank
blank

Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić izjavio je na obilježavanju 30 godina postojanja ove stranke u Derventi da su socijalisti ostavili pozitivan i vidljiv trag u društvenom životu i razvoju na prostoru Republike Srpske i BiH.

Đokić je naveo da je SP od samog početka veoma konstruktivan politički faktor koji je svojim političkim djelovanjem i sposobnostima doprinosio razvoju Dervente.

blank

“Takva aktivnost biće nastavljena. Naša namjera je da djelujemo na osnovim principima na kojima počiva program SP-a, a to je borba za slobodu, ravnopravnost, socijalnu pravdu, solidarnost i sveopšti napredak i razvoj”, rekao je novinarima Đokić.

Predsjednik Gradskog odbora SP -a Derventa Slaven Gojković rekao je da je SP pokazala da je uvijek uz narod i da je uvijek znala odabrati najbolji put kuda treba da ide ovaj grad i Republika Srpska.

blank

On je dodao da su pojedincima večeras uručene povelje i zahvalnice SP-a za istaknuti doprinos razvoju partije u proteklom vremenu, a uručeno je i nekoliko posthumnih nagrada.

blank

blank

Svečanosti su prisustvovali potpredsjednici SP-a Davor Strika, Srđan Todorović i Nedeljko Jović, drugi funkcioneri i predstavnici opštinskih i gradskih odbora SP-a, koalicioni partneri iz Dervente, te mnogobrojni članovi i simpatizeri.

PN

blank