blank

Aktuelni načelnik Pelagićeva Simo Stakić, koji je kandidat za istu funkciju i na ovogodišnjim izborima, poručio je danas na Centralnom predizbornom skupu socijalista da će njegovi sljedeći projekti biti završetak zdravstvene ambulante i izgradnja dječijeg vrtića.

blank

„U protekle četiri godine osnovali smo industrijsku zonu, trg ‘9. Januar’, rekonstruisali staru školu, sagradili novu zgradu opštine, asfaltirali niz putnih pravaca itd. Sve to zahvaljujući predsjedniku Petru Đokiću koji je dao svoj nesebičan doprinos razvoju Pelagićeva. Mi se ovdje borimo za bolje sutra građana Pelagićeva a tako i u svim drugim opštinama i gradovima. Mi se borimo samo za bolji život građana Republike Srpske“, poručio je Stakić.

Član Izvršnog odbora Socijalističke partije Slobodan Protić, koji je i šef Izbornog štaba SP, poručio je danas da mu je čast poznavati načelnika kakav je Simo Stakić.

„Drago mi je što je Simo dio našeg tima. Ubjeđen sam da će na ovim izborima pokazati snagu Socijalističke partije. Poručujem građanima Pelagićeva da zajedno sa Simom grade svoju opštinu. I Srbi i Hrvati. Jer u Pelagićevu socijalisti se ne bore za vlast i fotelje“, poručio je Protić.

blank

Šef kluba poslanika Socijalističke partije u Narodnoj skupštini Republike Srpske Dalibor Stević, koji je i potpredsjednik stranke, poručio je da su on i Slobodan Protić u Pelagićevo došli sa ponosom jer se jasno vidi napredak opštine.

„Ovdje smo došli da podržimo Simu isto kao što ga podržavamo i u Banjaluci kao klub poslanika Socijalističke partije u Narodnoj skupštini RS. Ponosan sam kao poslanik što je Simo realizovao sve planirane projekte. To mi daje snagu da i ubuduće pomažem kao poslanik, podržavam njegov program i rad, ali za to mi treba i vaša podrška za koju sam siguran da Simo ima. Samo svi skupa možemo učiniti Pelagićevo boljim i prosperitetnijim“, poručio je Stević.

 

blank