blank

Socijalistička partija /SP/ teži sveopštem napretku u Republici Srpskoj, izjavio je  u Derventi predsjednik partije Petar Đokić i istakao da su doprinijeli i razvoju ovog grada.

blank

Đokić je rekao da obilježavaju 29 godina postojanja vrlo uspješnog i sadržajnog rada Socijalističke partije u Derventi, gdje je nekoliko generacija prošlo kroz ovu partiju i svako je ostavio vidljiv i neizbrisiv trag u društvenom životu ovog grada.

blank

On je dodao da su doprinosili napretku i sveopštem rastu i razvoju ovog grada, što se i vidi.

Đokić je istakao da bi volio da je ostvaren planirani cilj da imaju direktno izabranog poslanika iz ove izborne jedinice, ali da je mali nedostajući broj glasova upozorenje da u budućim izbornim ciklusima još upornije i odlučnije treba raditi.

“U svakom slučaju, ostvaren je vidljiv rezultat i SP ostaje vrlo važan politički stub i biće tako i dalje”, rekao je Đokić.

On je dodao i da se proslavom 29 godina postojanja SP u Derventi pripremaju za lokalne izbore naredne godine i da je uvjeren da će jasnim programom i odgovornim ljudima uspjeti da i dalje ostanu najvažniji politički stub ili faktor na području grada.

blank

Predsjednik Gradskog odbora SP Derventa Slaven Gojković je rekao da SP ima program i pravce djelovanja koji doprinose sveopštem napretku svih građana Dervente, ali i Republike Srpske.

blank

blank

blank

blank

Proslavi su prisustvovali gradonačelnik Dervente Milorad Simić, narodni poslanici iz SNSD-a Igor Žunić i Denis Pijetlović, odbornici i koalicioni partneri sa kojima SP ima skupštinsku većinu u gradskoj skupštini, te drugi funkcioneri i zvanice iz regije i Republike Srpske. 

PN

blank