blank

Povodom 4. aprila – Dana policije Republike Srpske danas je ispred Policijske stanice Brod služen pomen parastos, upaljene svijeće i položeni vijenci kod spomen obilježja za 12 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske poginulih u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu.

blank

Komandir Policijske Stanice Brod Slobodan Milićević, čestitajući Dan policije svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, naglasio je da se posebno poštovanje na ovaj dan mora odati poginulim policajcima koji su svoje živote ugradili u temelje Republike Srpske i čiju žrtvu ne smijemo zaboraviti ni mi, ni buduće generacije.

Istakao je da će pripadnici PS Brod i dalje imati odgovornu, jasnu i preciznu saradnju sa svim relevantnim institucijama i da će, u skladu sa Zakonom, nastaviti da provode sve potrebne aktivnosti na očuvanju bezbjednosti građana.

blank

Nakon molitvenog pomena, koji je služio protojerej stavrofor Željko Teofilović, vijence kod spomen obilježja položili su komandir Policijske stanice Brod Slobodan Milićević sa saradnicima, predsjednik Skupštine opštine Brod Aleksandar Kruškonjić i delegacija Boračke organizacije opštine Brod.

Izvor: Opština Brod 

blank