blank

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj, 27.10.2020. godine, na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršili su pretres kuće, pomoćnih objekata, vozila  kao i lica inicijala H.K. iz Doboja., prilikom čega je kod navedenog lica u donjem vešu pronađena i oduzeta plastična vrećica u kojoj se nalazila materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Hašiš“, ukupne težine od 30, 930 g.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

blank

Protiv navedenog lica će nadležnom sudu biti podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka za počinjeni prekršaj iz člana 4. Zakona o sprečavanju i suzbijanju zloupotrebe opojnih droga BiH.

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 28.10.2020. godine,  oko 02, 00 časa, prilikom obavljanja redovne patrole djelatnosti izvršili su  kontrolu lica  inicijala D.P. i M.I. iz Doboja, prilikom čega su kod lica inicijala M.I. pronašli i oduzeli plastičnu vrećicu u kojoj se nalazila praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“, ukupne težine od 1,21 g.

           PU Doboj

 

blank