blank

Na mjesto prvog trenera seniorske ekipe sinoć je predstavljen Salih Pala. Pala je dugogodišnji rukometni radnik, koji je svoje rukometne korake počeo u RK “Derventa” a nastavio u zemlji rukometa – Njemačkoj.

“Drago mi je, što je rukovodstvo RK “Sloga” odlučilo da napravi korak više u organizaciji kluba i podigne rukomet u Prnjavoru na viši nivo. Meni je čast što su me kontaktirali i izabrali da predvodim ekipu u drugom dijelu sezone. Znam da je ekipa dosta mlada, da fali termina za treninge i da su utakmice u prvom dijelu sezone gubili u samoj završnici meča, ali smatram da ima mnogo prostora za napredak i da će vremenom rezultati doći. Rukovodstvo kluba je ambiciozno, ima jasan cilj i to je ono što me dovelo u Prnjavor. Nadam se, da ću uspješno odgovoriti na zahtjeve rukovodstva i rukomet u Prnjavoru vratiti tamo gdje mu je mjesto, a to je Prva m:tel Liga Republike Srpske” – zaključio je novi trener Salih Pala.

blank

“Pala je odmah sinoć počeo da radi sa naših seniora i da ih kvalitetno priprema za nastavak takmičenja u Drugoj m:tel Ligi Republike Srpske. Mene kao predsjednika kluba raduje da je tako iskusan trener angažovan, koji ima veliko rukometno iskustvo i koji je rukometno znanje sticao i u zemlji rukometa – Njemačkoj. Ambicije našeg kluba su se poklopile sa ambicijama Pale i sa njim na čelu seniorske ekipe očekujem da ćemo zacrtate ciljeve uspješno ostvariti.

Mile Šljivić će biti pomoćni trener i koordinator omladinskih selekcija, gdje imamo u planu još kvalitetniji rad sa mlađim igračima koji će pomoći i Pala. Ovom prilikom pozivam sve dječake uzrasta od 7 do 15 godina da počnu trenirati rukomet i budu dio RK “Sloga”.

Upis i članarina u februaru su besplatni, a teninzi za nove polaznike su srijedom i petkom od 20 do 21h u Sportskoj dvorani Sloga Prnjavor” istakao je predsjednik istakao je predsjednik našeg kluba Vlado Šljivić i dodao da ove godine klub organizuje 7. Međunarodni rukometni turnir “Mika 2021” koji se održava u čast Miroslava Mike Mikerevića. Turnir je izuzetno kvalitetan, održava se 27-28.februara a okuplja ekipe iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore i svih krajeva Bosne i Hercegovine.

RK “Sloga”Prnjavor 

blank