blank

 Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitky Miloradu Dodiku povodom izbora za predsjednika Republike Srpske, poručivši mu da uvijek može da računa na Srbiju.

“Primite iskrene čestitke povodom izbora za predsednika Republike Srpske i najbolje želje za uspeh na odgovornoj dužnosti”, naveo je Vučić u čestitki Dodiku.

On je dodao da je uvjeren da će Dodik istrajno i snažne volje raditi na tome da Republici Srpskoj donese napredak, a svim njenim građanima blagostanje.

blank

“Uveren sam da ćete se sa svojim političkim iskustvom odgovorno nositi sa različitim izazovima današnjice, čuvajući ujedno mir i stabilnost u BiH”, istakao je Vučić.

Vučić je poručio Dodiku da uvijek može da računa na iskreno prijateljstvo Srbije, kao i na nesebičnu podršku i saradnju u njegovanju političkih, kulturnih, ekonomskih i duhovnih veza.

CIK BiH donijela je danas u Sarajevu dopunsku odluku o utvrđivanju i objavljivanju rezultata opštih izbora u BiH, prema kojoj je potvrđeno da je kandidat SNSD-a Milorad Dodik osvojio najviše glasova na izborima za predsjednika Republike Srpske održanim 2. oktobra. 

 

blank