VUKOSAVLJE:ZAKLJUČCI SA SASTANKA U VEZI PREVENTIVNOG DJELOVANJA PROTIV KORONA VIRUSA!

0
410
blank
blank

U kabinetu načelnika opštine Vukosavlje  Borislava Rakića održan sastanak Koordinacionog tima, kome su prisustvovali komandir SOP Vukosavlje, medicinsko osoblje Ambulante Vukosavlje, direktori SŠC ,,Nikola Tesla“ Vukosavlje i OŠ Aleksa Šantić Vukosavlje, sekretar Crvenog krsta opštine Vukosavlje te zaposlenici opštinske uprave Vukosavlje.

Prethodno je konstatovano da je Vlada Republike Srpske usvojila zaključke o privremenoj obustavi nastave u školama, zabrani javnih okupljanja, te izdvajanju sredstava za prevenciju borbe protiv korona virusa.

blank

Na sastanku je zaključeno da u školama neće biti nastavnog procesa niti bilo kakvog okupljanja u školama te da će se otkazati sva javna okupljanja. Ambulanta Vukosavlje već preventivno djeluje u skladu sa uputstvima nadležnih institucija.

Potrebno je da se u potpunosti evidentiraju građani koji su se u skorijem periodu vratili iz Italije i drugih rizičnih zemalja te da se više pažnje posveti dezinfekciji javnih prostora.

‼Ovim putem ponovo se apeluje na građane da prate uputstva nadležnih institucija te da se u slučaju pojave simptoma koji upućuju na respiratorne bolesti u vezi korona virusa obrate medicinskim službama. Kontakt broj Ambulante Vukosavlje 053/490-490. !!

Opština Vukosavlje

blank