blank

Na humanitarni broj 1457 koji je bio aktivan u proteklom mjesecu putem kojeg je bilo moguće donirati jednu КM za liječenje tridesetogodišnjeg Slobodana Кovačevića iz Broda, kojem su potrebna novčana sredstva za transplantaciju srca sakupljeno je 13.006,32 KM, potvrđeno je iz Boračke organizacije Brod.

Iz Boračke organizacije Brod putem koje je i aktiviran broj navode da je prikupljeni iznos uplaćen na žiro- račun Slobodana Kovačevića, i izražavaju zahvalnost svim humanim ljudima koji su učestvovali u akciji prikupljanja novca.

blank

Кovačević je donedavno radio u ugostiteljstvu i društvo uveseljavao svirajući bubnjeve, a razbolio se krajem decembra prošle godine.

Nakon liječenja u Univerzitetskom kliničkom centru (UКC) Republike Srpske i u Beogradu ustanovljeno je da mu je neophodna transplantacija srca.

Svi koji žele da pomognu Slobodanu mogu to da učine i uplatama na žiro račun 5520001947516690 u Adiko banci, a račun glasi na ime njegovog oca Slavka Кovačevića.

Do sada je u Banjaluci, Brodu i Derventi i drugim gradovima  realizovano i nekoliko humanitarnih bazara na kojima je sakupljan novac od prodaje izloženih eksponata i proizvoda.

U martu je humanitarni broj bio aktivan preko Svetosavske omladinske zajednice Brod.

Posavske novosti 

 

blank