blank

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента, 14.07.2021. године, од вишеструког повратника у чињењу прекршаја лица иницијала Д.Б. са подручја града Дервенте,   одузели су теретно возило марке „Fiat Ducato”.

Полицијски службеници Полицијске станице  Дервента, 14.07.2021. године, у мјесту Живинице, подручје града Дервента  извршили су  контролу теретног возила марке „Fiat Ducato„ којим је управљало лице иницијала Д.Б.  са подручја града Дервента, приликом чега је утврђено да се на наведеном возилу налазе неприпадајуће регистарске ознаке, да возило није регистровано те да је наведено лице у промет ставило огревно дрво за које није посједовало отпремни исказ и пратећу документацију, нити су иста била жигосана шумaрским жигом.

Од старне шумарског техничара Шумске управе Дервента извршен је преглед и мјерење огревног дрвета а исто је предато наведеном лицу на чување до окончања поступка.

Провјерама у службеним евиденцијама утврдили су да лице иницијала Д.Б.  има дуг у Регистру новчаних казни у износу од  11.090  КМ.

Против наведеног лица ће надлежном суду бити поднесен Захтјев за покретање прекршајног поступка за почињени прекршај.      

ПУ Добој

      

blank