blank

Представници општинског Савеза пензионера и њихових потомака  Удружењу родитеља дјеце и омладине са посебним потребама и лица са инвалидитетом ”Корак Наде” уручили поклон пакете које су обезбједили у сарадњи са својим партнерима и хуманитарном организацијом ”Адра”.

blank

Пакети садрже материјал и предмете неопходне за одржавање креативних радионица, којима се посебна пажња посвећује у удружењу ”Корак Наде”. Захваливши се на донацији предсједник удружења Гордана Ковачевић истакла је да ће им донирани материјал итекако добро доћи у стварању нових креација са којима ће се ово удружење представљати на манифестацијама различитог карактера.

blank

У име Савеза пензионера и њихови потомака, Станко Черек је за наредни период најавио реализацију низа пројекта од којих ће корист имати локална заједница и партнери у пројектима.

blank

Удружење ”Корак Наде” данас су посјетили начелник и замјеник начелника општине, Зоран Видић и Андријана Бановић и предсједник СО Александар Крушкоњић.

blank

Током разговора разматрани су модели унапређења рада и подршке локалне управе овом удужењу о чему ће, како су истакли саговорници, више ријечи бити у наредном периоду.

 

blank