blank

Udruženje građana “Pomozi.ba” iz Sarajeva doniralo je opštinskoj organizaciji Crvenog krsta Derventa 260 paketa prehrambenih proizvoda namijenjenih socijalno ugroženim licima.

Načelnik opštine Derventa Milorad Simić zahvalio je svima koji su učestvovali u ovoj akciji, a posebno derventskim bajkerima.

“Hvala dobrim ljudima koji su izdvojili pomoć za Derventu i ona nam je dobrodošla. Mislim da tu značajnu priču imaju bajkeri, što mi je posebno simpatično. Oni su se obratili sa željom da pomognu socijalno ugroženim kategorijama stanovnika i rado smo to prihvatili”, rekao je Simić novinarima.

blank
Sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Radislav Kujundžić zahvalio je načelniku opštine i Udruženju građana “Pomozi.ba” koji su omogućili da pomoć stigne u Derventu.

On je dodao da je pomoć dopremljena u vrijeme obilježavanja Nedjelje Crvenog krsta.

“Naši volonteri će u što kraćem roku podijeliti pomoć. Ovaj broj paketa trebalo bi da zadovolji potrebe socijalno ugroženih lica u našoj opštini. Svaki paket težak je 19,5 kilograma i uz njega ide još pet kilograma krompira”, precizirao je Kujundžić.

On je istakao da je riječ o veoma kvalitetnim paketima.

Pomoć pri prevozu paketa iz Tuzle u Derventu stigla je od derventske Teritorijalne vatrogasne jedinice i preduzeća “Gatarić”.

 

blank