blank

Predsjednik SP-a Petar Đokić, koji je prisustvovao svečanosti 26. Godina postojanja Opštinskog odbora Sp-a u Derventi , rekao je da su socijalisti marljivim radom dali veliki doprinos razvoju Dervente i Republike Srpske, navodeći da će takva politika biti nastavljena.

“Prošlo je više od dvije decenije uspješnog rada našeg odbora i socijalisti Dervente su kroz sve te godine dali izuzetno veliki doprinos, prije svega, u početnoj fazi obnove Dervente poslije rata”, istakao je Đokić.

On je naglasio da su socijalisti dali značajan doprinos stabilizaciji i razvoju Dervente, koja se izdavaja kao mjesto u kojem je ostvareno najviše inostranih investicija.

“I danas to činimo kroz lokalnu vlast zajedno sa našim partnerima i tako ćemo raditi i u budućnosti. To je odličan primjer sjajne komunikacije koju čine lokalna vlast i investitori, te ambijenta koji je ovdje stvoren kada je riječ o investicijama i razvoju. Svemu tome pogodovali su propisi koje je donosila vlast Srpske svih proteklih godina. Želja nam je da Derventa i dalje napreduje i da se razvija, da bude bogatija, kao i da istovremeno pomaže razvoj Srpske”, rekao je Đokić.

blank