blank

U JKP „Komvod“ od danas je ponovo počela sa radom blagajna u krugu preduzeća, tako da će sva pravna i fizička lica imati mogućnost da svoje račune plaćaju bez provizije.

Svi korisnici usluga JKP „Komvod“ zainteresovani da im se računi dostavljaju putem e-maila, mogu se obratiti lično u preduzeće ili putem e-mail adrese: finansije@komvod.com

blank

Kako bi očuvali rad gradske pijace , zbog teška ekonomske situacije koju je izazvala pandemija virusa korona nova uprava preduzeća odlučila je da svim zakupcima pomogne koliko je to u njenoj moći, te je donijela odluku kojom će od  1. maja, svi zakupci biti oslobođeni plaćanja obaveza u narednih šest mjeseci. Odluka vezana za pomoć gradskoj pijaci jeste i da će se od sada i gradski toaleti koristiti besplatno.

Sedam radnika JKP „Komvod“ koji su u prethodnom periodu dobili otkaz u firmi, vraćeni su na posao, rekao je v.d. direktora preduzeća Boban Đurđević.

“Prvo što sam uradio je da sam pozvao na sastanak sve radnike koji su dobili otkaze u prošlom periodu. Trenutno smo u procesu vraćanja radnika na svoja radna mjesta, po osnovu sudskih nagodbi. Vrijeme u kojem živimo je veoma teško i nije momenat za otpuštanje radnika“, rekao je Đurđević.

Izvor: Opština Brod 

blank