blank
Iz Preduzeća “Komunalac” obraćaju se javnosti povodom dezinformacija koje su se pojavile  o neodržavanju predstojećeg 170. Derventskog vašara.
 
“Nakon navedenih dezinformacija, našem Društvu se obratio veliki broj potencijalnih zakupaca lokacija na lokalitetu na kome će biti održan Vašar kako bi provjerili tačnost istih. Naš zvaničan stav, u saradnji sa gradskom upravom Grada Derventa, jeste da će najavljeni 170. Derventski vašar biti održan. Vašar će tradicionalno biti održan u periodu od 25. do 30. avgusta, odnosno za vrijeme proslave vjerskog praznika za pravoslavne hrišćane Velike Gospojine, koji je slava hrama u Derventi.
 
Kao što je poznato, u toku je održavanje vašara u Prnjavoru, a predstoji i održavanje Kočićevog zbora na Manjači. Derventski vašar će biti održan na lokaciji Sajmište u Derventi, na otvorenom, uz optimalno poštovanje preporučenih epidemioloških mjera.
 
blank
 
Veliki broj subjekata, od ugostitelja, preko trgovaca, do vlasnika zabavnih radnji, već je kontaktirao zaposlene u našem Društvu koji su zaduženi za organizaciju Vašara u smislu najave njihovog dolaska i rezervisanja lokacija.
 
Smatramo da nije korektno ovakvo plasiranje dezinformacija i prema navedenim subjektima, ali i prema svim drugim posjetiocima Vašara, koje ove godine očekujemo u rekordno velikom broju”, objavljen je sadržaj na fejsbuk stranici preduzeća. 
 
 
 
blank