blank

U Derventi je održan humanitarni bazar za prikupljanje pomoći za liječenje Slobodana Кovačevića iz Broda na kojem je sakupljeno 10.120 КM, saopštili su organizatori.

Jedan od inicijatora bazara i direktor prodaje u kompaniji „Gatarić“ Nenad Ratkovac rekao je da su na ovaj način željeli da doprinesu Slobodanovom liječenju.

„Nadamo se da će ovaj naš gest, uz podršku Dervenćana, pomoći ili barem malo ubrzati Slobodanovo liječenje. Pored kompletnog asortimana koji se može naći i u našem „Gatarić multi – šopu“, vrijedne ruke korisnika Udruženja roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama i invalidnih osoba „Sunce“ i naših volonterki, izradile su kreacije, zanimljive kolačiće, čestitke i druge interesantne dekoracije, koji su izloženi na bazaru, u izjavi novinarima danas je Ratkovac.

blank

Bazar je održan ispred firme „Gatarić“.

Кovačević je donedavno radio u ugostiteljstvu i društvo uveseljavao svirajući bubnjeve, a razbolio se krajem decembra prošle godine.

Nakon liječenja u Univerzitetskom kliničkom centru (UКC) Republike Srpske i u Beogradu ustanovljeno je da mu je neophodna transplantacija srca.

Srce dvadesetdevetogodišnjeg Slobodana Кovačevića radi sa 15 odsto snage i neophodna mu je transplantacija, a svi koji žele da mu pomognu mogu to da učine pozivom na humanitarni broj 1433 ili uplatom na žiro – račun 5520001947516690 u „Adiko“ banci.

 

blank