blank

Članovima Udruženja roditelja, djece i omladine sa posebnim potrebama i lica sa invaliditetom “Korak nade” u Brodu prazničke pakete donijeli članovi Savjeta učenika Srednje škole”Nikola Tesla” u pratnji Djeda Mraza.

blank
Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, Savjet učenik srednje škole organizovao je desetu humanitarnu akciju pod nazivom “Jedan slatkiš-jedno dijete”.

Predsjednik Savjeta učenika Živan Labus rekao je da su obezbijedili veliki broj paketića koji će u saradnji sa opštinskom Turističkom organizacijom biti podijeljeni 30. decembra u “ZimzoBrodu”.

blank

„Ipak, zbog specifičnosti ovog udruženja, napravili smo izuzetak i došli ovdje da im upriličimo dio novogodišnje atmosfere, da ih nasmijemo, razveselimo i podijelimo paketiće“ rekao je Labus.

Predsjednik Udruženja “Korak nade” Gordana Kovačević rekao je da je za članove udruženja ova posjeta srednjoškolaca velika radost i da su mališani, zahvaljujući humanosti Brođana dobili po dva paketića.

„Iskoristili smo priliku i zamolili Djeda Mraza da članovima udruženja podijeli paketiće koje su obezbjedili Savjet učenika SŠC „Nikola Tesla“, a povodom Svetog Nikole privrednik Nikola Miličić“, dodala je Кovačević.

 

blank